Tour de France

Le Tour: 'Andere teams hebben ook hun belangen'

Photo: courtesy
TDWSport.com

Photo: courtesy
TDWSport.com

George Hincapie miste vandaag de gele trui op vijf seconden. Ploegleider Valerio Piva is hierover zeer ontgoocheld. "Het ging vandaag niet zoals gepland", zegt hij. Via Twitter laten ook Lance Armstrong en Johan Bruyneel weten het jammer te vinden.

"Andere teams hebben ook hun belangen", zegt een ontgoochelde Valerio Piva, ploegleider van Team Columbia. "Welke belangen dat zijn, dat weet ik ook niet."

"We hebben geprobeerd om het peloton nog te vertragen, maar in de finale gaat het altijd snel. En Mark moest ook sprinten voor het groen"

"In de kopgroep waren enkel Hincapie en Le Mevel geïnteresseerd in het klassement. De anderen dachten aan de ritzege en dus ging het af en toe wat trager. Ach, het ging niet zoals gepland", vertelt Piva.

Via Twitter laten ook Johan Bruyneel en Lance Armstrong weten het jammer te vinden dat hun ex-ploegmaat naast het geel grijpt. "George Hincapie verdiende het om vanavond de gele trui te mogen aantrekken. Ik had liever dat hij in het geel reed dan ik", vertelt Armstrong.


Misschien ook interessant: